Novinky

21.03.2015
Dovolujeme si Vám nabídnout novinku v našem sortimentu folií a obalů- folii ORBITA. Tato folie nahrazuje tradiční stretchovou folii. Práce s ní zaručí úsporu  při balení Vašich výrobků a zboží.  Folie ORBITA  kterou dodáváme má šíří 50cm, návin je 300m.síla10my. Je vyrobena novou technologií, která zaručuje i při menší tloušťce  vysokou pevnost folie.

Fólie stretchová (fixační)


  • Stretch fólie jsou vhodné především pro balení a fixaci paletově přepravovaného zboží. Poskytuje dostatečnou ochranu předmětů proti rozsypání, mechanickému poškození nebo povětrnostním vlivům. Je nejrychlejší a nejlevnější způsob fixace zboží.
  • Stretch fólie pro ruční balení se hodí do skladu i do domácnosti. Především je využijete při fixování a skladování libovolného množství zboží. Fólie jsou velmi odolné vůči vnějším vlivům a udržují zboží v perfektním stavu.
  • Stretch fólie pro strojní balení jsou nepostradatelné v každém větším skladu, nabízejí rychlejší a pohodlnější obsluhu. Pro strojní balení je třeba použít ovinovací stroje (horizontální nebo vertikální použití), které umožňují maximální efektivitu práce, šetří čas, materiál a tím i finanční prostředky.
  • Ruční stretch fólie dodáváme ve váhovém rozpětí od 1,9 kg do 2,4 kg. Standardní rozměry fólií, 500 mm, 250 mm, 125 mm, 100 mm, jsou skladem.  Pro naše zákazníky zajišťujeme zpětný výkup dutinek šíře 500 mm, které šetří nejen životní prostředí, ale i Vaše peníze!

Ruční stretch folie šíře 500mm dodáváme v barvě transparentní, bílé a černé.

Skladování stretch fólie
Fólie doporučujeme uskladnit při teplotách -15 až + 30 °C. Při této teplotě by nemělo dojít k žádným degenerativním změnám na fólii. Před dalším použitím doporučujeme stretch fólie nechat v teplotě, při jaké bude zpracovávána. Nevystavujte fólie slunečnímu záření, jinak dojde působením UV záření k rozkladu.

Bublinková folie


Bublinková fólie je obalový materiál z polyethylenu s pravidelnýmm rozmístěním bublinek. To bublinkovou fólii předurčuje k dokonalé ochraně výrobků při přepravě nebo manipulaci. Bublinková fólie se také často používá jako tepelná nebo zvuková izolace. Unikátní je bublinková fólie ve své schopnosti přizpůsobit se prakticky jakémukoli tvaru a to díky své flexibilitě a vysoké pevnosti. Proto představuje tradiční a účinný způsob ochrany výrobků a zásilek před mechanickým poškozením. Snadná manipulace, přijatelná cena a vysoký stupeň ochrany jsou jen některé z mnoha výhod tohoto oblíbeného balícího materiálu.

Fólie bublinková

Rozměry:

šíře (cm)

tloušťka (50 my)

návin na roli (cm)

standard

50

50

100

standard

100

50

100

V nabídce máme též bublinkovou folii s rozměrem bublinek 3cm, šíře 100cm návin 50cm.

Potravinová folie


Tyto fólie jsou vhodné pro balení zeleniny, baget, knedlíků, pečiva, drůbeže, masa, sýrů a dalších čerstvých produktů. Vzhledem ke své vlastnosti propouštět vlhkost směrem ven se nerosí i při vysokém % vody v baleném výrobku. Zejména při balení masných produktů se používá ve spojení s polystyrolovou podložní miskou.

Potravinové fólie  pro ruční balení jsou v  rozměru 300 a 450 mm.

Zakrývací folie


Zakrývací folie pro účinnou ochranu zdí, koberců, podlah, a nábytku při malovaní bytů, či jiných stavebních úprav. Mimořádně efektivní.

Rozměry zakrývací folie jsou 4x5m

Kontakt:

Za Vozovnou 312/18,
Ústí nad Labem, PSČ: 400 01

více
Společnost je zapsána v Obchodním rejstříku v Ústí nad Labem oddíl C vl. 7794